Στο στόχαστρο της Λιντς ο Μοχαμαντί

Στο στόχαστρο της Λιντς ο Μοχαμαντί

Η Λιντς ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Premier League και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Γάνδης, Μιλάντ Μοχαμαντί.

Η Λιντς επέστρεψε θριαμβευτικά μετά από 16 χρόνια στην Premier League και έχουν αρχίσει οι διαδικασίες έτσι ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα ετοιμάζεται για την επιστροφή στα «σαλόνια» και αναζητά οικονομικούς παίκτες προκειμένου να στελεχώσουν με εμπειρία το ρόστερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Football Insider», τα «παγώνια» ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το αριστερό μπακ της Γάνδης, Μιλάντ Μοχαμαντί, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο διεθνής Ιρανός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση την προηγούμενη σεζόν με τη Γάνδη, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019.

Ο 26χρονος αγωνίστηκε σε 24 ματς, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα, βρέθηκε στην καλύτερη ομάδα της σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα, το οποίο διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τη Κλαμπ Μπριζ να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και τη Γάνδη να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ