Η Σουόνσι θέλει να κρατήσει τον Μπρούστερ της Λίβερπουλ

Η Σουόνσι θέλει να κρατήσει τον Μπρούστερ της Λίβερπουλ

Ο Ράιαν Μπρούστερ, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Σουόνσι από τη Λίβερπουλ, έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή των «κύκνων», Στιβ Κούπερ, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν.

Η Σουόνσι θέλει να κρατήσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν τον Ράιαν Μπρούστερ, ξανά με την μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ.

Η ουαλική ομάδα απέκτησε τον 20χρονο στράικερ με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους» τον Ιανουάριο και πρόλαβε να σκοράρει 11 γκολ σε 22 αγώνες, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό των play off ανόδου της Championship, στον οποίο και ηττήθηκε από την Μπρέντφορντ.

Ο προπονητής των «κύκνων», Στιβ Κούπερ, δήλωσε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του νεαρού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και επιθυμεί να τον κρατήσει στην ομάδα του.

«Δεν χρειάζεται καν να πούμε ότι θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε τον Ράιαν. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος και απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε. Αν η Λίβερπουλ αποφασίσει να τον δανείσει ξανά, θα θέλαμε να προσπαθήσουμε να τον πάρουμε.

Έχουμε πολύ καλή σχέση με Λίβερπουλ και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού. Ήταν θετικοί στις συζητήσεις, αλλά εκείνοι θα αποφασίσουν τι θα κάνουν.», ανέφερε ο Κούπερ σε συνέντευξή του στο «BBC».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ