Μπερμπάτοφ : «Η Λίβερπουλ ίσως χρειάζεται έναν στόπερ»

Μπερμπάτοφ : «Η Λίβερπουλ ίσως χρειάζεται έναν στόπερ»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υποστήριξε ότι ένας κεντρικός αμυντικός θα ήταν η καλύτερη προσθήκη για τη Λίβερπουλ.

Για τα μεταγραφικά της Λίβερπουλ μίλησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, λέγοντας ότι οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να ενισχυθούν στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε και με τον ΠΑΟΚ (2015-16), μίλησε στη «Betfair» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Λίβερπουλ, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι θα ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 39χρονου:

«Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξουν κάτι. Ίσως χρειάζονται έναν καλύτερο κεντρικό αμυντικό από τον Τζο Γκόμεζ για να παίζει δίπλα στον Φαν Ντάικ. Ο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή, αλλά εκτός από αυτό οι «κόκκινοι» έχουν μια εξαιρετική ομάδα»

Έχω δει τις φήμες για τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Μου αρέσει αλλά, αν έρθει, ποιος δεν θα παίξει για να ξεκινάει ως βασικός; Η Λίβερπουλ μπορεί να παίξει με τους Φαμπίνιο και Χέντερσον και θα είναι ακόμη πιο δυνατοί, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τον χρειάζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ