Φαμπίνιο : «Η Λίβερπουλ είναι πολύ σημαντική για εμένα»

Φαμπίνιο : «Η Λίβερπουλ είναι πολύ σημαντική για εμένα»

Ο Φαμπίνιο εξέφρασε την αγάπη του για τη Λίβερπουλ, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της κατάκτησης της Premier League.

Ο Φαμπίνιο αποτελεί έναν από τους «πυλώνες» της μεσαίας γραμμής της Λίβερπουλ και σίγουρα ένας εκ των πρωταγωνιστών στη σπουδαία σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον 19ο τίτλο στην ιστορία των «κόκκινων».

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που πέτυχε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε τόσο στη σημασία της κατάκτησης της Premier League, όσο και στην αγάπη που έχει εισπράξει από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η κατάκτηση της Premier League είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ίσως να μην έχουμε καταλάβει ακόμα την σημασία της, αλλά θεωρώ πως θα την θυμάται για πάντα ο κόσμος, γιατί ήμασταν οι πρώτοι που κέρδισαν το πρωτάθλημα από καταβολής Premier League.

Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά ο συγκεκριμένος ίσως είναι λίγο πιο σημαντικός γιατί είχαμε περάσει μια μεγάλη περίοδο χωρίς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ περίμεναν πολύ καιρό για αυτόν τον τίτλο και δυστυχώς δεν μπορούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν με εμάς. Σίγουρα όμως πανηγύρισαν πολύ στα σπίτια τους.

Η Λίβερπουλ είναι πολύ σημαντική για εμένα. Όταν αποφάσισα να φύγω από την Μονακό, ήθελα να πάω σε μια σημαντική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία παλεύει για τεράστιους στόχους. Ήρθα σε μια ομάδα, στην οποία το κλίμα είναι εξαιρετικό. Έχω καταφέρει να μάθω πολλά στον σύλλογο και νιώθω από κοντά την αγάπη των οπαδών.

Νιώθω ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω βιώσει τον καιρό που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να καταφέρουμε και άλλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ