Ιμπραΐμοβιτς : Η αυτοβιογραφία του γίνεται ταινία

Ιμπραΐμοβιτς : Η αυτοβιογραφία του γίνεται ταινία

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ζωή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς η αυτοβιογραφία του Σουηδού επιθετικού θα γίνει ταινία!

Στον κινηματογράφο πρόκειται να μεταφερθεί η ζωή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Aftobladet, η αυτοβιογραφία του Σουηδού επιθετικού θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι γράφουμε ήδη το σενάριο. Νομίζω ότι μπορεί να είναι πολύ καλό», δήλωσε ο συγγραφέας Ντέιβιντ Λάγκεργκραντζ, που είναι επίσης συνυπεύθυνος για την αυτοβιογραφία, που κυκλοφόρησε πριν έξι χρόνια, με τίτλο Jag är Zlatan (Είμαι ο  Ζλάταν), βοηθώντας στην συγγραφή του κειμένου.

«Συναντήθηκα με τον Ζλάταν και συζήτησα λεπτομερώς τα σχέδια. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Αλλά πριν αρχίσουμε με την επιλογή των ηθοποιών και τα υπόλοιπα πράγματα πρέπει να συμφωνήσουμε για το σενάριο. Όπως έγινε και με το βιβλίο», πρόσθεσε.

Η ταινία θα πραγματεύεται τη ζωή του Ζλάταν από την ηλικία των 9 ετών μέχρι τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, ενώ δεν θα περιλαμβάνει την μετέπειτα καριέρα του σε Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουναίτεντ.

«Μπορώ να πω ότι είναι μια περιγραφή της ύπαρξης του Ζλάταν. Η εξέλιξή του είναι αυτό που αποτελεί το θέμα στο βιβλίο. Το αμερικανικό όνειρο στη Σουηδία για πρώτη φορά», συμπλήρωσε ο Σουηδός συγγραφέας.

Μόνο στην πατρίδα του η αυτοβιογραφία του Ιμπραΐμοβιτς πούλησε 800.000 αντίτυπα, ενώ έχει μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ