Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εκτός από το κόψιμο του Σιόβα, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε και τη μόνιμη θέση του Πασχαλάκη στην Εθνική έως ότου πουληθεί.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Πυρ και μανία ο Οζίλ : «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Άρσεναλ και όχι ο κόσμος»

Έξαλλος ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πήρε θέση για τα όσα ακούγονται κατά καιρούς.

Πυρ και μανία ο Οζίλ : «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Άρσεναλ και όχι ο κόσμος» | to10.gr

Ποιος είδε τον Μεσούτ Οζίλ και δεν τον φοβήθηκε! Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μέσω της συνδρομητικής ιστοσελίδας theAthletic, πήρε θέση για τα όσα γράφονται και ακούγονται για το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γερμανός παίκτης ξεκαθάρισε πως αυτός θα αποφασίσει το πότε θα αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» και όχι ο κόσμος της ομάδας, που εδώ και καιρό τον έχει… στήσει στον τοίχο.

«Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω κι αν θα φύγω. Όχι ο κόσμος. Τα πράγματα προφανώς και είναι δύσκολα, όμως αγαπάω την Άρσεναλ, αγαπάω να βρίσκομαι και να δουλεύω σε αυτό το κλαμπ, αγαπώ τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο. Τους αληθινούς ανθρώπους, όχι τους άλλους… Εκείνους που με ξέρουν και με στηρίζουν από καιρό. Και επίσης αγαπώ και το Λονδίνο, είναι το σπίτι μου.

Ως ποδοσφαιριστές της ομάδας προφανώς και θέλαμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε, όμως θέλαμε να απαντηθούν όλες οι απορίες και τα ερωτήματά μας. Όλοι είχαμε την καλύτερη πρόθεση κι εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να δεχθώ και πολύ μεγαλύτερη μείωση, αρκεί να ήταν ξεκάθαροι οι λόγοι και οι αιτίες από την πλευρά της διοίκησης. Το μόνο που έκαναν ήταν απλά να το πουν βιαστικά και να μας αναγκάσουν να το κάνουμε. Ήθελα να ξέρω αναλυτικά τι συνέβαινε και που θα πήγαιναν τα λεφτά μας.

Όχι να γίνει όλο αυτό βιαστικά και πρόχειρα. Δεν ήμουν ο μοναδικός που αρνήθηκα τη μείωση, αλλά προφανώς μονάχα το δικό μου όνομα βγήκε στη φόρα. Προφανώς επειδή εδώ και δυο χρόνια ο Τύπος προσπαθεί να με καταστρέψει. Δεν φοβάμαι και δεν θα διστάσω ποτέ να αντισταθώ και να στηρίξω όλα όσα πιστεύω. Εκ του αποτελέσματος, ίσως και να είχα δίκιο με την άρνησή μου, βλέποντας πως τελικά χάθηκαν θέσεις εργασίας παρά τη μείωση που ζήτησε το κλαμπ».