Ιγκουαΐν : «Στην Αγγλία ο Μέσι; Όχι, εκεί κλωτσάνε όπου σε βρουν»

Ιγκουαΐν : «Στην Αγγλία ο Μέσι; Όχι, εκεί κλωτσάνε όπου σε βρουν»

Η φιλική προειδοποίηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν προς τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι, να μην μετακομίσει στην Premier League.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι στον… αέρα και παρά τη διάψευση της Μπαρτσελόνα για τυχόν αποχώρηση του Αργεντινού, οι φήμες καλά κρατούν. Την ώρα που το μέλλον του Λίο στην Μπάρτσα είναι αβέβαιο, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ζήτησε ένα πράγμα από τον συμπατριώτη του. Να μην πάει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Και να μην παίξει στην Premier League.

Οι λόγοι; Σύμφωνα με τον άσο της Γιουβέντους, στην Αγγλία είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Οι αμυντικοί χτυπάνε δυνατά. Ενώ οι διαιτητές δεν δίνουν τίποτα. Ο Ιγκουαΐν, μάλιστα, χαρακτήρισε τους αμυντικούς της Premier League «ντουλάπες»! Οι οποίοι όπου σε βρουν, σου δίνουν και μία.

Είναι γνωστό πως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Τσέλσι. Έστω και για μόλις έξι μήνες. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2019. Έχει εμπειρία από σκληρά μαρκαρίσματα Άγγλων λοιπόν. Και γι’ αυτόν τον λόγο, προτρέπει τον Μέσι να μην πάει στην Premier League! Αν και εφόσον βέβαια αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τελικά.

«Στην Αγγλία; Εκεί οι αμυντικοί σε κλωτσάνε όπου βρουν και οι διαιτητές δεν δίνουν τίποτα. Είναι πραγματικά σαν ντουλάπες και σε χτυπάνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος επιθετικός. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι: Λίο, όπου θες, μόνο Αγγλία μην πας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ