Γουίλιαν : «Ελπίζω να κατακτήσω το Champions League με την Άρσεναλ»

Γουίλιαν : «Ελπίζω να κατακτήσω το Champions League με την Άρσεναλ»

Ο Γουίλιαν μίλησε για τους λόγους που πήγε στην Άρσεναλ αλλά και για τους στόχους που έχει με τους «κανονιέρηδες».

Ο Γουίλιαν αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού στην Premier League καθώς έφυγε από την Τσέλσι για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sun», ο Βραζιλιάνος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη μεταγραφή αλλά και για τους στόχους που έχει με τους «κανονιέρηδες».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ζήτησα ένα συμβόλαιο τριών ετών γιατί ήθελα να αποτελέσω μέρος του πλάνου που φτιάχνει ο Αρτέτα. Όταν μίλησα μαζί του, μου είπε ότι θέλει να κατακτήσει το Champions League μέσα στην επόμενη τριετία και αυτό μου άρεσε. Ήμουν επτά χρόνια στην Τσέλσι και ήταν ο μοναδικός τίτλος που μου ξέφυγε, γι’ αυτό ελπίζω να τα καταφέρω με την Άρσεναλ».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Λάμπαρντ μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι με υπολόγιζε. Είναι ένας προπονητής που ήθελε να ποντάρει πάνω μου και με δελέασε, αλλά η Τσέλσι δεν ήθελε να δώσει ένα τριετές συμβόλαιο σε έναν 32χρονο ποδοσφαιριστή. Στο μεταξύ εμφανίστηκε η Άρσεναλ που έδειξε αυτή τη θέληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ