Στην Τσέλσι ο νέος… Φαν Ντάικ (pic+vid)

Στην Τσέλσι ο νέος… Φαν Ντάικ (pic+vid)

Ο αποκαλούμενος ως νέος Φαν Ντάικ, Ξαβιέρ Μπουγιάμπα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι! Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπαρτσελόνα.

Θεωρείται από πολλούς αναλυτές ποδοσφαίρου ως ο ανερχόμενος… Φαν Ντάικ. Είναι 18 χρόνων. Κεντρικός αμυντικός. Και είναι… Ολλανδός!

Ο λόγος για τον Ξαβιέρ Μπουγιάμπα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Μπάρτσα. Eκεί ήταν από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι τώρα. Ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών της ολλανδικής Μάαστριχτ.

Το όνομά του μπορεί να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά οι ειδικοί έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως θα εξελιχθεί σε έναν νέο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Η τεχνική του και τα χαρακτηριστικά του αυτό δείχνουν.

Ο Μπουγιάμπα, πήρε την πρώτη του σπουδαία μεταγραφή. Καθώς πλέον είναι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι! Ο Ολλανδός στόπερ έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Την Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Μπουγιάμπα είναι διεθνής με την U-19 της Εθνικής Ολλανδίας και το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανάρτηση για τη μεταγραφή του Μπουγιάμπα:

Απολαύστε τον Μπουγιάμπα στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ