Άρσεναλ : Προπονήθηκε ο Αλέξις, πήρε θέση για το μέλλον του ο Βενγκέρ (pic)

Άρσεναλ : Προπονήθηκε ο Αλέξις, πήρε θέση για το μέλλον του ο Βενγκέρ (pic)

Ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στην Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να ερωτάται και να απαντάει στα περί ανταλλαγής με τον Μκιταριάν δημοσιεύματα, υπογραμμίζοντας πως τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Μετά από το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε την Πέμπτη (18/1) και εν μέσω «χιονοστιβάδας» δημοσιευμάτων αναφορικά με το μέλλον του, o Αλέξις Σάντσες επέστρεψε σήμερα το απόγευμα (19/1) σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Χιλιανός επιθετικός προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, λαμβάνοντας κανονικά μέρος στην πρόβα – τζενεράλε ενόψει της αυριανής (20/1, 17:00) εντός έδρας αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Αρσέν Βενγκέρ ερωτήθηκε και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή του αλλά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Κανονιέρηδες να διαπραγματεύονται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή με τον Χένριρκ Μκιταριάν.

«Είναι μια ιστορία που στα media καλύπτετε πολύ καλά. Δεν έχω πολλά να προσθέσω πάνω σε αυτό. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί. Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, τα πράγματα αλλάζουν. Έτσι είναι η αγορά, είμαι 30 χρόνια σε αυτή. Είναι στο στάδιο μπορεί ναι, μπορεί και όχι», ανέφερε αρχικά.

«Ο Αλέξις φυσικά και μπορεί να παίξει ξανά με την Άρσεναλ. Αν η μετεγγραφή δεν γίνει, θα αγωνιστεί το Σάββατο», πρόσθεσε, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι σε περίπτωση επίτευξης της συμφωνία ο Χένρικ Μκιταριάν θα μπορούσε να ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο, καθώς «είναι ένας παίκτης που μου αρέσει, θα ταίριαζε στο τρόπο παιχνιδιού μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ