Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Ροντρίγκο η Λιντς (pic)

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Ροντρίγκο η Λιντς (pic)

Η Λιντς τα βρήκε σε όλα με τον Ισπανό επιθετικό και ο ίδιος θα μεταβεί σύντομα στην Αγγλία για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η Λιντς πρόσθεσε στα ταμεία της, αρκετά εκατομμύρια ευρώ μετά την άνοδό της στην Premier League. Η ομάδα του Μπιέλσα δεν χαλαρώνει και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην μεγάλη κατηγορία, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμη να ρίξει αρκετά χρήματα για παίκτες.

Με πολλά ονόματα στο τραπέζι, σιγά-σιγά, οι υποθέσεις κλείνουν. Μία από αυτές ήταν του Ροντρίγκο Μορένο. Ο Ισπανός επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους νεοφώτιστους και αποτελεί το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί ένα «μπαμ» στην θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς τον ίδιο παίκτη ήθελαν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Γενάρη που μας πέρασε.

Ο 29χρονος έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα όσο βρισκόταν στην πενταετή θητεία του στην Βαλένθια. Συγκεκριμένα, μέτρησε 59 τέρματα και 41 ασίστ σε διάστημα 220 συμμετοχών ενώ κατέκτησε και ένα κύπελλο Ισπανίας. Το κόστος της μετακίνησής του θα είναι στα 30 εκ. ευρώ και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να μεταβεί στην Αγγλία για να ανακοινωθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ