«Ο Μέσι έχει πει στον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στη Σίτι»

«Ο Μέσι έχει πει στον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στη Σίτι»

Ένα απίστευτο δημοσίευμα από το ESPN, βγήκε στο φως της δημοσιότητας κάνοντας λόγο για κάλεσμα του Μέσι προς στον Νεϊμάρ, ακολουθώντας τον στην Μάντσεστερ Σίτι!

Όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα, κινείται σε ρυθμούς Λέο Μέσι, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Όπως προκύπτει από τα τελευταία ρεπορτάζ, ο 33χρονος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, για την πιθανή μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, ψάχνοντας ένα νέο και δυνατότερο πρότζεκτ από αυτό της Μπαρτσελόνα.

Ένα δημοσίευμα του ESPN, ήρθε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά, αναφέροντας για μία μεγάλη κλήση του Μέσι στον Νεϊμάρ, προσπαθώντας να τον πείσει να τον ακολουθήσει στην Αγγλία! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γνωστής ιστοσελίδας, ο pulga, επικοινώνησε με τον πολύ καλό του Βραζιλιάνο φίλο, ανακοινώνοντας του την απόφαση να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, προτρέποντας τον να κάνει το ίδιο.

Μένει να δούμε αν όντως ισχύει, καθώς θα μιλάμε για τις δύο μεγαλύτερες βόμβες στην ιστορία του αθλήματος! Προς το παρόν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η υπόθεση του Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ