Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κρεμάει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν ο Κάρικ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κρεμάει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν ο Κάρικ (vid)

Τα παπούτσια του θα κρεμάσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, όπως έκανε γνωστό ο έμπειρος χαφ.

Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως ήρθε για τον Μάικλ Κάρικ.

Όπως έγινε γνωστό από τα αγγλικά ΜΜΕ ο έμπειρος χαφ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα χάσει τον αρχηγό της, αφού από τον Ιούνιο και έπειτα θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας των κόκκινων διαβόλων.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο Κάρικ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της το 2006 και από τότε δεν την πρόδωσε ποτέ, μετρώντας μαζί της 314 συμμετοχές και 17 γκολ. Όμως οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου τον είχαν στην καρδιά τους μιας και ήταν παίκτης που έκανε όλη τη «βρώμικη» δουλειά στο γήπεδο, τρέχοντας ακατάπαυστα προς κάθε κατεύθυνση.

Σε ατομικό επίπεδο αυτά, γιατί σε συλλογικό τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα για τον Άγγλο μέσο που σήκωσε στο Ολντ Τράφορντ πέντε πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ, έξι Κομιούντι Σιλντ, ένα Champions League, ένα Europa League και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

https://www.youtube.com/watch?v=F6XbuxxZ33g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ