Βόμβα : «Ο Μέσι το αποφάσισε, θα πάει στην Μάντσεστερ Σίτι»

Βόμβα : «Ο Μέσι το αποφάσισε, θα πάει στην Μάντσεστερ Σίτι»

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, πρόκειται για ειλημμένη απόφαση!

Ραγδαίες εξελίξεις και μια βόμβα που μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για να πυροδοτηθεί!

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, με τους Αργεντινούς να αναφέρουν πως έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Σέρχιο Αγκουέρο.

Στην Βαρκελώνη επικρατεί ένας χαμός μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Μέσι για αποχώρηση από την Μπάρτσα. Και τώρα, έρχεται μια αργεντίνικη εφημερίδα για να αποκαλύψει πως η απόφαση του 33χρονου σούπερ σταρ είναι ειλημμένη, ενώ τονίζουν πως η επόμενη ομάδα του θα είναι η Σίτι.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα La Nacion, ισχυρίζεται πως έχει ως πηγή έναν πολύ κοντινό άνθρωπο του Μέσι: «Πήρα την απόφαση με την Αντονέλα να φύγω από την Μπαρτσελα. Πονάει η ψυχή μου, αλλά αυτό είναι. Ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί», τόνισε ο Μέσι σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου να συνεχίζει, λέγοντας: «Θα μιλήσω με τον Πεπ, ώστε να κανονίσει την άφιξή μου στην Πόλη. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι θεαματικό και προσαρμόζεται σε αυτό που θέλω», σχολίασε σε συζητήσεις ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Μέσι επέλεξε την Σίτι για δύο λόγους. Ο ένας είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο είχε άριστη σχέση στην Μπαρτσελόνα. Και ο άλλος ο καλός του φίλος,Σέρχιο Αγκουέρο.

Τα σενάρια τις τελευταίες ώρες είναι πολλά. Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την Βαρκελώνη, κλείνοντας το «μάτι» στην μπλε μεριά του Μάντσεστερ.

Ήρθε το τέλος εποχής;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ