Ρούνεϊ : «Η μεταγραφή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ είναι καλύτερη από αυτή του Μέσι στη Σίτι»

Ρούνεϊ : «Η μεταγραφή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ είναι καλύτερη από αυτή του Μέσι στη Σίτι»

Πιο σημαντική θεωρεί την ενδεχόμενη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στην Λίβερπουλ από αυτή του Λιονέλ Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι ο Γουέν Ρούνει.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι με το έναμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, με την Μάντσεστερ Σίτι αυτήν την στιγμή να φαντάζει ο επόμενος προορισμός του.

Αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή τότε γίνεται το απόλυτο φαβορί τόσο για την κατάκτηση της Premier League όο και του Champions League.

Ωστόσο, ο Γουέιν Ρούνει έχει διαφορετική άποψη, με τον άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας στο TalkSport να υποστηρίζει ότι την επόμενη χρονιά η Λίβερπουλ θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα, ανα καταφέρει να αποκτήσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γούεν Ρούνεϊ:

Θεωρώ, πως η Λίβερπουλ θα κατακτήσει και τη νέα σεζόν την Premier League και ειδικά αν αποκτήσει τον Τιάγκο, από την Μπάγερν. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη μεταγραφή από αυτή του Μέσι, αν επιλέξει την Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, μπορεί ο Μέσι να μεγαλώνει, αλλά είναι ένας παίκτης που δεν έχεις ξαναδεί. Εχει τα πάντα, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, να σκοράρει και πολλά ακόμα μέσα στο γήπεδο. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Βέβαια, έπαιξα και με τον Ρονάλντο, τον οποίο θεωρώ εξίσου σπουδαίο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ