Αρτέτα : «Αν ο Μέσι έρθει στην Αγγλία, τότε θα το απολαύσουμε όλοι»

Αρτέτα : «Αν ο Μέσι έρθει στην Αγγλία, τότε θα το απολαύσουμε όλοι»

Θέση για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Premier League o Λιονέλ Μέσι, πήρε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανητής κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ το απόγευμα της Τρίτης (25/8) έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και ήδη πολλά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει για το μέλλον του.

Αυτήν την στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του Pulga φαντάζει η Μάντσεστερ Σίτι και ήδη άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον τονίζουν ότι ο 33άχρονος άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Θέση για όλα τα παραπάνω πήρε ο Μικέλ Αρτέτα, με τον προπονητή της Άρσεναλ να τονίζει αρχικά ότι τον στεναχωρεί το γεγονός ότι ο Μέσι έχει σκοπό να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά παράλληλα τόνισε ότι αν ο Αργεντίνος μετακομίσει στην Αγγλία θα είναι ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήμουν οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρός, όποτε μου είναι στενλαχωρο να βλέπω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών να φεύγει. Ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ωστόσο αν ο Μέσι έρθει τελικά στην Premier League, τότε θα το απολαύσουμε όλοι.Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου χρειάζεται να έχει τους καλύτερους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ