Αλέξις Σάντσες : Περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αλέξις Σάντσες : Περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες από την Αρσεναλ στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Χιλιανός άσος αποχώρησε από το ξενοδοχείο των κανονιέρηδων αργά το βράδυ της Παρασκευής για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί πλέον η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουναιτεντ! Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, αργά το βράδυ της Παρασκευής (19/1), αλλά και τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/1), είχαμε σημαντικές εξελίξεις στη μεταγραφή του Χιλιανού από τους κανονιέρηδες στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Σάντσες αποχώρησε από το ξενοδοχείο της Αρσνεαλ στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, μπορεί το απόγευμα να προπονήθηκε κανονικά με την Αρσεναλ για την εντός έδρας αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας (για την 24η αγωνιστική της Premier League) όχι όμως για πολύ…

Κι αυτό καθώς στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους πρώην – κατά τα φαινόμενα- συμπαίκτες του μετά την σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις της Αρσεναλ με τη Μάντσεστερ.

Στο «κόλπο» της μεταγραφής θα συμπεριληφθεί και ο Χένρικ Μκιταριάν, με τον 28χρονο Αρμένιο μεσοεπιθετικό να αφήνει το Ολντ Τράφορντ μετά από 2,5 χρόνια, για να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Ο Μκιταριάν έμεινε εκτός από την αποστολή της Μάντσεστερ για το ματς με τη Μπερνλι το Σάββατο (20/1), έχοντας και αυτός αποχαιρετήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στους κόκκινους διαβόλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ