Τσάβι για Ντε Μπρόινε : «Είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο»

Τσάβι για Ντε Μπρόινε : «Είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο»

Ο Τσάβι μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε λέγοντας ότι πρόκειται για τον καλύτερο μέσο στον πλανήτη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και νυν προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι, παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρίας «Qatar Airways» και μίλησε για τους παίκτες που θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

Ο Ισπανός έπλεξε το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος μέσος του πλανήτη παρά το νεαρό της ηλικίας του. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ντε Μπρόινε είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους μέσους. Εξαιρετικός παίκτης. Είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου και σε σχετικά μικρή ηλικία».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δηλώνοντας: «Ο Φαν Ντάικ έχει την ικανότητα να ηγηθεί στην άμυνα. Είναι πολύ δυνατός σωματικά και σε πολύ καλό επίπεδο σε θέμα τεχνικής κατάρτισης».

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ είπε: «Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και παρόλο που είναι μικρός, είναι ικανός να ξεχωρίζει σε κάθε παιχνίδι».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας: «Έχει αλλάξει ριζικά το άθλημά μας. Είναι πολύ καλός στο να παίρνει το 100% από τον παίκτη. Είναι πολύ μεγάλος ηγέτης στην ομάδα του και μπορεί εύκολα να πείθει τους παίκτες του να κάνουν αυτό που θέλει στο γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ