Μπράιτον – Τσέλσι: Με 2.500 οπαδούς – Σκόραρε ο Βέρνερ, τραυματίστηκε ο Ζιγιέχ

Μπράιτον – Τσέλσι: Με 2.500 οπαδούς – Σκόραρε ο Βέρνερ, τραυματίστηκε ο Ζιγιέχ

Το γκολ του Βέρνερ, ο τραυματισμός του Ζιγιέχ, αλλά και η παρουσία 2.500 οπαδών στις κερκίδες ήταν αυτά που ξεχώρισαν στο φιλικό της Τσέλσι με την Μπράιτον.

Φιλικό με την παρουσία 2.500 θεατών στις κερκίδες του γηπέδου έδωσαν οι Τσέλσι και Μπράιτον, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Βέρνερ χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Λονδρέζων, με τον Λάμπαρντ όμως να βλέπει τον Ζιγιέχ να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο.

Στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού ο Οντόι έβγαλε μια μαγική μπαλιά στον Βέρνερ και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για την Τσέλσι. Ο Γερμανός άνοιξε το σκορ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι, ανοίγοντας λογαριασμό με τους Μπλε.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο Ζιγιέχ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να φάνει το μέγεθος του τραυματισμού. Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι η Τσέλσι θα πάρει τη νίκη στο φιλικό με την Μπράιτον, όμως, στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Πασκάλ ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την καραντίνα, στο οποίο βρέθηκαν οπαδοί στις κερκίδες. Περίπου 2.500 οπαδοί της Μπράιτον παρακολούθησαν την αναμέτρηση σε μια… πρόβα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ