Άρσεναλ : Τους… κανόνισε όλους ο Αρτέτα (pic)

Άρσεναλ : Τους… κανόνισε όλους ο Αρτέτα (pic)

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει καταφέρει κάτι μοναδικό τους μήνες που είναι στην Άρσεναλ, καθώς έχει πανηγυρίσει ήδη δυο τίτλους, αλλά και νίκες κόντρα σε Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Η Άρσεναλ επικράτησε στα πέναλτι της Λίβερπουλ (1-1 η κανονική διάρκεια) και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ για τη νέα σεζόν, με τους κανονιέρηδες να σηκώνουν το δεύτερο τρόπαιο μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Ο Μικέλ Αρτέτα από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο και κυρίως μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα των Λονδρέζων, οι οποίοι μετά την επανέναρξη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Ο Ισπανός τεχνικός βελτίωσε αισθητά την Άρσεναλ, η οποία «κυνήγησε»τόσο την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και του Κομιούνιτι Σιλντ. Η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 τη Τσέλσι στον τελικό του FA Cup, με αποτέλεσμα μέσα στο μήνα οι κανονιέρηδες και συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας να κατακτούν το δεύτερο τρόπαιο τους, με τον Ισπανό να γράφει ιστορία, αφού σε λίγους μήνες έχει πανηγυρίσει ήδη δυο τίτλους.

Ο Αρτέτα και τα επιτεύγματα του μάλιστα είναι ακόμη μεγαλύτερα αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχει συμπληρώσει ούτε έναν χρόνο στον πάγκο της ομάδας και έχει δυο τρόπαια, αλλά και μερικές σπουδαίες νίκες κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι. Παράλληλα μετράει και τρεις νίκες μέσα στο Γουέμπλεϊ. Επιτεύγματα που δεν είχε πετύχει κανείς στο παρελθόν, ούτε ο Αρσέν Βενγκέρ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε τα επιτεύγματα του Αρτέτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ