Οζίλ : Πρόταση «μαμούθ» από τους Άραβες

Οζίλ : Πρόταση «μαμούθ» από τους Άραβες

Μία πρόταση που προκαλεί ίλιγγο φαίνεται να έχει χτυπήσει την πόρτα του Μεσούτ Οζίλ, καθώς ομάδα από την Σαουδική Αραβία προσφέρει στον Γερμανό μέσο 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Με νούμερα που ζαλίζουν προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον Μεσούτ Οζίλ οι Άραβες. Σύμφωνα με την τουρκική Fanatik, η Αλ Νασρ ετοιμάζεται να κάνει το κόλπο γκρόσο, προσφέροντας στον Γερμανό μέσο, συμβόλαιο ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Ο Οζίλ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο οι τελευταίες του χρονιές τον έχουν βγάλει εκτός βασικών πλάνων του Μικέλ Αρτέτα. Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα πως στόχος του είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «κανονιέρηδων» και να αποδείξει πως αξίζει να αγωνίζεται στην ελίτ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι Σαουδάραβες δεν θα πιέσουν αυτή τη στιγμή τις καταστάσεις, καθώς ετοιμάζουν το «πρέσινγκ» από τον Ιανουάριο και μετά, όταν ο Οζίλ θα έχει έξι μήνες συμβόλαιο και θα έχει την ελευθερία να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ