Τσέλσι : Ακατέβατα 80 εκατομμύρια για Καντέ

Τσέλσι : Ακατέβατα 80 εκατομμύρια για Καντέ

Διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ενγκολό Καντέ είναι η Τσέλσι, βάζοντας ωστόσο την πολύ ακριβή «ετικέτα» των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τσέλσι πραγματοποιεί μία τρομερή μεταγραφική περίοδο, έχοντας κερδίσει επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας των μεταγραφών. Οι «μπλε» ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τη βόμβα του Κάι Χάβερτς μετά τους Ζίγιεχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ, Σαρ και Τιάγκο Σίλβα.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ γνωρίζει πως θα χρειαστεί να βάλει και ρευστό στα ταμεία της, έχοντας ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες, για πωλήσεις ποδοσφαιριστών της. Μία από τις ενδιαφερόμενες για την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ, φέρεται να είναι η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» θέλουν να κάνουν το «δώρο» στον Αντόνιο Κόντε, που επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γάλλου μέσου, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί άψογα από το 2016 έως το 2018.

Η Τσέλσι θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο τα 80 εκατομμύρια που ζητάει, μοιάζουν προς το παρόν να είναι απαγορευτικά. Πρόσφατα μάλιστα είχε δημοσιεύσει η Corriere dello Sport, πως η Ίντερ σχεδίαζε να κάνει την πρώτη της επίσημη κρούση, με 45 εκατομμύρια, ποσό που είναι αρκετά μακρινό από αυτό που ζητάει η Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ