Στην Έβερτον για 5 ακόμη χρόνια ο Γκόρντον (pic)

Στην Έβερτον για 5 ακόμη χρόνια ο Γκόρντον (pic)

Την υπογραφή του σε επέκταση του συμβολαίου του με την Έβερτον, πενταετούς διάρκειας, έβαλε ο Άντονι Γκόρντον την Τρίτη (1/9).

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είχε 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Έβερτον την περασμένη σεζόν, εκ των οποίων στις τέσσερις ξεκίνησε βασικός. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα σε ηλικία 16 ετών και συγκεκριμένα στο Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο 61χρονος Ιταλός τεχνικός της ομάδας του Λίβερπουλ, Κάρλο Αντσελότι, πιστεύει στις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή και ζήτησε την πολυετή παραμονή του από τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κένραϊτ.

Ο Άντονι Γκόρντον δήλωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση της παραμονής του για πέντε ακόμη χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ»: «To συμβόλαιο δείχνει την πίστη του συλλόγου σε εμένα και πόσο εμπιστοσύνη μου έχουν. Αυτό θα «βγει» στις εμφανίσεις μου εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Έβερτον φαίνεται πως βρίσκεται σε άνοδο. Γινόμαστε ένα σιγά-σιγά οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι φίλαθλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ