Φαν Ντε Μπεκ : Οι ρομαντικές φωτογραφίες με την κόρη του Μπέργκαμπ (pics)

Φαν Ντε Μπεκ : Οι ρομαντικές φωτογραφίες με την κόρη του Μπέργκαμπ (pics)

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής είναι προ των πυλών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο παίζει μπάλα και εκτός γηπέδου καθώς είναι ζευγάρι με την κόρη του Ντένις Μπέργκαμπ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ έχουν έρθει σε συμφωνία για τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 45 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με τους Μπρούνο Φερνάντες και Πολ Πογκμπά θα είναι κινητήριοι μοχλοί του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο κέντρο για την επόμενη χρονιά.

Ο 23άχρονος παίκτης είναι γέννημα θρέμμα του Άγιαξ, ωστόσο όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτός που έπαιξε κομβικό ρόλο στην καριέρα του είναι ο Ντένις Μπέργκαμπ. Ο άλλοτε θρύλος της Άρσεναλ είχε εκφράσει από πολύ νωρίς την πίστη του στις ικανότητες του Φαν Ντε Μπεκ. « Ο Ντένις είχε αρχίσει να μιλάει με ενθουσιασμό για ένα ταλέντο στην ακαδημία. Ήταν ένα παιδί που του θύμιζε τον εαυτό του στην ίδια ηλικία. Αυτό ήταν για εμένα το σημάδι να προσέξω εκείνο το παιδί. Ήταν ο Ντόνι», είχε αναφέρει ο άλλοτε προπονητής του Αίαντα, Φρανκ ντε Μπουρ.

Παρόλα αυτά, η… καρμική σχέση του Φαν Ντε Μπεκ με τον Μπέργκαμπ συνεχίζεται. Ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός είναι ζευγάρι με την κόρη του Μπέργκαμπ, Έστελ, γεγονός που δεν το κρύβουν από τις συνεχόμενες φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολάμβανε ένα ρομαντικό διάλειμμα στο Παρίσι

Η Estelle και ο van de Beek γιόρτασαν τα Χριστούγεννα μαζί πέρυσι

Η Estelle θα μπορούσε σύντομα να κατευθυνθεί στο Μάντσεστερ με τον φίλο του van de Beek

Ο Dennis Bergkamp κέρδισε τρεις τίτλους της Premier League με την Arsenal σε 11 χρόνια

Η οικογένεια Bergkamp με την κόρη Estelle

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ