Ρόμπερτσον για Τσιμίκα : «Τον βλέπω στις προπονήσεις και είναι πολύ καλός παίκτης» (pic)

Ρόμπερτσον για Τσιμίκα : «Τον βλέπω στις προπονήσεις και είναι πολύ καλός παίκτης» (pic)

Ο Σκωτσέζος μπακ της Λίβερπουλ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια προς τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Άντριου Ρόμπερτσον έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) αριστερά μπακ του κόσμου. Ο 26χρονος αμυντικός έχει τρομέρη ανάπτυξη μέσα σε τρία χρόνια και αποτελεί ένα από τα βαρόμετρα των «κόκκινων» στις τελευταίες κατακτήσεις. Ο ίδιος, κλήθηκε να μιλήσει για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Αγγλίας ως μπακ-απ του διεθνή άσου, ωστόσο εντυπωσιάζει στις προπονήσεις. Πάνω σε αυτό αναφέρθηκε ο Ρόμπερτσον, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τον θεωρεί πολύ καλό παίκτη, ωστόσο θέλει να παραμείνει το νούμερο ένα στον αγγλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για εμένα προσωπικά, είναι προφανώς ο αντικαταστάτης μου και θέλω να παραμείνω νούμερο 1 αριστερό μπακ. Θέλω να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να διατηρήσω τη φόρμα μου και τα υψηλά επίπεδα επιδόσεών μου και θέλω να είμαι παρών σε κάθε ματς.

Ξέρω πως δεν είναι εύκολο συνέχεια, αλλά αυτή είναι η οπτική μου και εξαρτάται από εμένα και τις εμφανίσεις μου και ελπίζω πως θα παραμείνω πρώτη επιλογή. Έχω δει τον Τσιμίκα στις προπονήσεις και φαίνεται πολύ καλός παίκτης. Δεν έχω δει πολλά από τα ματς του με τον Ολυμπιακό, όμως,φυσικά έχουν δει κάτι σε αυτόν ώστε να εξελιχθεί κι άλλο στην ομάδα και δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ