Χάβερτς : Αποχώρησε από τη Γερμανία και «πετάει» για Λονδίνο

Χάβερτς : Αποχώρησε από τη Γερμανία και «πετάει» για Λονδίνο

Θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Κάι Χάβερτς στην Τσέλσι, καθώς ο 21χρονος αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας, φεύγοντας με προορισμό το Λονδίνο!

Χαρούμενο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση του Κάι Χάβερτς στην Τσέλσι… Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Γερμανίας, κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας, με σκοπό να προστατευτεί, για την αναμενόμενη μετακίνηση στους «μπλε». Η μεταγραφή προχωράει πιο γρήγορα ωστόσο, καθώς ο Χάβερτς αποχώρησε από την αποστολή της Γερμανίας σήμερα, παίρνοντας το αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο.

Ο Γερμανός άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το ήδη συμφωνηθέν πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλε», οι οποίοι θα δώσουν στη Λεβερκούζεν 80 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 μπόνους, πραγματοποιώντας την ίσως μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Η Τσέλσι έτσι φτάνει στην έκτη της μεταγραφή, μετά τις ανακοινώσεις των Ζίγιεχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ, Σαρ και Τιάγκο Σίλβα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ