Έβερτον : Ανακοίνωσε Άλαν (vid)

Έβερτον : Ανακοίνωσε Άλαν (vid)

Ποδοσφαιριστής της Έβερτον και επίσημα ο Άλαν, με τα «ζαχαρωτά» να δίνουν στη Νάπολι 25 εκατομμύρια ευρώ.

Παίκτης της Έβερτον με κάθε επισημότητα ο Άλαν. Τα «ζαχαρωτά» του Κάρλο Αντσελότι προχώρησαν σε μία πολύ σημαντική και ταυτόχρονα δυνατή κίνηση, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου από τη Νάπολι, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ!

«Είμαι πολύ χαρούμενους που υπογράφω στην Έβερτον. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε αρχικά ο Άλαν στο evertontv για να συνεχίσει: «Ελπίζω, όπως έχω κάνει σε όλη μου την καριέρα, να συνεισφέρω τα μέγιστα και να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει σε διακρίσεις και τίτλους.

Είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία στην Premier League με φιλοδοξίες και όνειρα. Οπως επίσης προπονητής της είναι ο σπουδαίος, Αντσελότι. Εκανε τα πάντα για να με φέρει εδώ. Οταν με ζήτησε η Εβερτον και ειδικά ο Αντσελότι δεν το πολυσκέφτηκα για να πάρω την απόφαση μου», ανέφερε ο 29χρονος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Έβερτον.

Να σημειωθεί πως οι Άγγλοι βρίσκονται μία ανάσα και από την επισημοποίηση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος βρίσκεται στο Μέρσεϊσαϊντ τα τελευταία 24ωρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ