Ζοάο Μάριο : To σκέφτεται για Γουέστ Χαμ

Ζοάο Μάριο : To σκέφτεται για Γουέστ Χαμ

Ο Ζοάο Μάριο είναι κοντά σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου, όμως από ότι φαίνεται ο Πορτογάλος μέσος κάνει δεύτερες σκέψεις, διότι περιμένει πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα.

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα ζήτησε ο Ζοάο Μάριο, προκειμένου να σκεφτεί καλύτερα αν θέλει να παίξει στη Γουέστ Χαμ ή όχι, καθώς φαίνεται πως δεν καίγεται για μεταγραφή στην Αγγλία.

Τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας αναφέρουν ότι ο μέσος της Ιντερ ελπίζει ακόμα σε πρόταση μεγαλύτερης ομάδας από τα σφυριά. Ο 23χρονος μέσος έχει ήδη πει όχι στη Γουότφορντ και τώρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο πριν απαντήσει οριστικά στην ομάδα του Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κόστισε στους νερατζούρι 40 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα και θέλει κι ο ίδιος να αποχωρήσει.

Από την άλλη ο σύλλογος του Μιλάνου θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με υποχρέωση της άλλης ομάδας για μεταγραφή του στο τέλος της χρονιάς. Όσο για την πρόταση της Γουέστ Χαμ, εκτιμάται στο 1,5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό και 22 εκατ. για τη μεταγραφή στο φινάλε της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ