Λίβερπουλ : Νέος CEO ο Χόγκαν

Λίβερπουλ : Νέος CEO ο Χόγκαν

Ο Μπίλι Χόγκαν ανέλαβε καθήκοντα ως νέος εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ.

Ο Μπίλι Χόγκαν εδώ και μερικές μέρες είναι και επίσημα ο νέος CEO της Λίβερπουλ, αντικαθιστώντας τον Πίτερ Μουρ.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη θέση του CEO (εκτελεστικός διευθυντής) της Λίβερπουλ, ο Πίτερ Μουρ αποχώρησε από τους «κόκκινους», έχοντας πάει την ομάδα στην κορυφή.

Τη θέση του πήρε ο Μπίλι Χόγκαν, ο οποίος βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από το 2012.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο 37χρονος επεσήμανε ότι θα στηρίξει όσο καλύτερα μπορεί τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Μάικλ Έντουαρτς (αθλητικός διευθυντής), ενώ έθεσε ως προτεραιότητα την επιστροφή του κόσμου στο Άνφιλντ.

«Βρισκόμαστε σε καλή θέση. Έχουμε πραγματοποιήσει δύο καταπληκτικές σεζόν.όλη αυτή την επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουμε σταθερές βάσεις, αλλά διανύουμε αβέβαιους καιρούς και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα αυτή την αβεβαιότητα.

Δική μου δουλειά είναι να διαβεβαιώσω πως θα στηρίξουμε τον Κλοπ και τον Έντουαρτς όσο καλύτερα μπορούμε.

Η άμεση προτεραιότητα μας, στην οποία είμαστε όλοι επικεντρωμένοι είναι να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο Άνφιλντ. Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγω της πανδημίας αποτελεί φυσικά μια πρόκληση. Αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση στον κόσμο και φυσικά για εμάς ως σύλλογο.

Φυσικά και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης και θα δουλέψουμε μαζί με τις άλλες ομάδες της Premier League», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χόγκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ