Τελειώνει του Αλέξις : Στο Μάντσεστερ για ιατρικά

Τελειώνει του Αλέξις : Στο Μάντσεστερ για ιατρικά

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της μετεγγραφής του Αλέξις Σάντσες στη Γιουνάιτεντ, με τον Χιλιανό επιθετικό να καταφθάνει στο Μάντσεστερ προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πολύ κοντά στο να γίνει ο όγδοος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που μετακομίζει από την Άρσεναλ στη Γιουνάιτεντ είναι ο Αλέξις Σάντσες. Όπως μεταδίδουν αγγλικά Μέσα, ο 29χρονος Χιλιανός επιθετικός βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της δεύτερης, στο Κάρινγκτον του Μάντσεστερ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον τις περάσει επιτυχώς, εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο ομάδες έχουν φθάσει σε πλήρη συμφωνία, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως για την ολοκλήρωση του deal δεν θα χρειαστούν χρήματα, αφού το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός Χένρικ Μκιταριάν. Ο βραχύσωμος επιθετικός, αναμένεται ωστόσο να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Premier League, κάτι που -κατά τις φήμες- έχει ήδη προκαλέσει μια μίνι αναστάτωση στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν η μετεγγραφή ολοκληρωθεί επιτυχώς, ο Αλέξις θα γίνει ο όγδοος ποδοσφαιριστής που μετακινείται απευθείας από τους Κανονιέρηδες στους Κόκκινους Διαβόλους μετά τους Ντέιβιντ Χερντ, Ίαν Ούρι, Τζορτζ Γκράχαμ, Φρανκ Στάπλετον, Βιβ Άντερσον, Άντι Κόουλ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ισάριθμοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει απευθείας και το δρομολόγιο Μάντσεστερ – Λονδίνο, με τον Πάντι Σλόαν να κάνει την αρχή και τη σκυτάλη να παίρνουν οι Τζίμι Ρίμερ, Μπράιαν Κιντ, Τζιμ Λέιγκτον, Ντέιβιντ Πλατ, Μίκαελ Σιλβέστρε και Ντάνι Γουέλμπεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ