Λίβερπουλ : Θετική η πρώτη συνάντηση μεταξύ Κλοπ και Βαϊνάλντουμ

Λίβερπουλ : Θετική η πρώτη συνάντηση μεταξύ Κλοπ και Βαϊνάλντουμ

Θετική τροπή είχε η πρώτη συνάντηση του Γιούργκεν Κλοπ με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, αναφορικά με το θέμα της παραμονής του Ολλανδού στη Λίβερπουλ.

Το όνομα του Τζίνι Βαϊνάλντουμ έχει ακουστεί έντονα για μια πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, καθώς δεν φαίνεται «ψημένος» να συμφωνήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν προτείνει οι «κόκκινοι», με αποτέλεσμα να «φουντώνουν» τα σενάρια περί αποχώρησης.

Η ομάδα που έχει συνδεθεί περισσότερο αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο 29χρονος είναι η Μπαρτσελόνα. Η έλευση του Ρόναλντ Κούμαν στους «μπλαουγκράνα» έχει φέρει νέες ιδέες και φιλοδοξίες, με τον Ολλανδό να απαιτεί στο νέο πρότζεκτ τον συμπατριώτη του, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Εθνική ομάδα.

Ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα από το «Νησί» και το Sky Sports, αναφέρουν πως η παραμονή του Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες, με την τελευταία συνάντηση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και στον Κλοπ, να ολοκληρώνεται σε αρκετά θετικό και ευχάριστο κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ