Τσέλσι : «Κλείνει» Μεντί και «φουλάρει» για Ράις!

Τσέλσι : «Κλείνει» Μεντί και «φουλάρει» για Ράις!

Έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφή είναι η Τσέλσι, με τον Εντουάρντ Μέντι να είναι προ των πυλών, ενώ ετοιμάζει νέα κρούση για τον Ντέκλαν Ράις!

Ασταμάτητη, χωρίς καμία διάθεση να σταματήσει τη μεταγραφική της επίθεση δεν φέρεται να είναι η Τσέλσι! Μετά τις αποκτήσεις των Ζίγιεχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ, Σαρ, Τιάγκο Σίλβα και Χάβερτς, οι «μπλε» ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε ακόμη μία μεταγραφή, καθώς βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Εντουάρντ Μεντί.

Οι Λονδρέζοι τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του Γάλλου τερματοφύλακα, έχοντας συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο, ενώ πολύ κοντά είναι και στο να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Ρεν. Οι Γάλλοι απέρριψαν την πρώτη πρόταση της Τσέλσι, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 27 εκατομμύρια ευρώ, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να είναι διατεθειμένη να δώσει έως και 23, τα οποία φαίνεται πως θα κάνουν τη δουλειά.

Μάλιστα η Τσέλσι δεν θα σταματήσει εκεί, αφού μόλις ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μεντί, θα τα δώσει όλα για την επαναφορά του Ντέκλαν Ράις, ο οποίος βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των «μπλε»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ