Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 1-0 (vid)

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 1-0 (vid)

Με τον Ζαχά να σκοράρει, η Πάλας ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν.

Η Premier League βρίσκεται και πάλι εδώ, με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται την Σαουθάμπτον στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Πάλας αποδείχθηκε… κυνική και με γκολ του Ζαχά πήρε το τρίποντο. Στο 13’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση , ο Τάουνσεντ σέντραρε από δεξιά και ο Ζαχά με πλασέ στην κίνηση  έγραψε το 1-0.

Στο 50’ ο Μος απέβαλλε αρχικά τον Γουόκερ Πίτερς αλλά βλέποντας το VAR πήρε πίσω την απόφασή του. Η Κρίσταλ ήταν καλύτερη στο ματς και μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα.  Στο 81ο λεπτό, ο Ζαχά έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «Αγίων» και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ.

Στο 90+5’ ο επιθετικός των γηπεδούχων έφυγε και πάλι μόνος με τον ΜακΚάρθι, αλλά πλάσαρε άστοχα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με την Πάλας να ξεκινάει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Νταν, Σλουπ (81’ Εζέ), Μίτσελ, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι (74’ Μιλιβόγιεβιτς), Κουγιατέ, Τάουνσεντ, Αγιού, Ζαχά.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Μπεντνάρεκ (46’ Βέστεργκααρντ), Στίβενς, ΓουόκερΠίτερς, Ρέντμοντ, ΓουόρντΠρόουζ, Ρομέου, Ινγκς, Σμόλμποουν (77’ Ντζενεπό), Άνταμς (85’ Λονγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ