Κρίσταλ Πάλας : Κερδίζει τη μάχη για την «αποκάλυψη» της Championship (pic & vid)

Κρίσταλ Πάλας : Κερδίζει τη μάχη για την «αποκάλυψη» της Championship (pic & vid)

Ο αγγλικός σύλλογος είναι μία «ανάσα» από την απόκτηση του Σαϊντ Μπενραμά.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι έτοιμη να κάνει την αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή που έκανε την διαφορά την περσινή σεζόν στην Championship.

Ο λόγος για τον Σαϊντ Μπενραμά της Μπρέντφορντ. Ο 25χρονος εξτρεμ αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια με μόλις 1,7 εκατ. ευρώ και μέσα σε αυτό το διάστημα, εκτόξευσε την αξία του. Όπως αναφέρει η «Sun», το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατ. λίρες ενώ ο ίδιος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Ο τρεις φορές διεθνής Αλγερινός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Νις αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, ωστόσο, έγινε μία από τις «αποκαλύψεις» και μέτρησε 28 γκολ και 27 ασίστ σε διάστημα 91 συμμετοχών. Μάλιστα, μόνο την περσινή χρονιά, βρήκε δίχτυα 17 φορές και μοίρασε 10 ασίστ. Αυτή είναι η δεύτερη δαπανηρή αγορά της Κρίσταλ Πάλας από την Championship μετά από εκείνη του Έζε της ΚΠΡ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ