Τσέλσι : Κοντά σε συμφωνία με Τζέκο

Τσέλσι : Κοντά σε συμφωνία με Τζέκο

Πλησιάζει στη συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Έντιν Τζέκο η Τσέλσι, με τους μπλε να δαπανούν κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια λίρες για τον Βόσνιο επιθετικό.

Η Τσέλσι είναι κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Έντιν Τζέκο προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 30 εκατομμύρια λίρες για να κάνουν δικό τους τον ικανότατο Βόσνιο σκόρερ.

Μέσα στο σαββατοκύριακο οι δύο πλευρές των ομάδων συζήτησαν για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τη Sun. Οι τζιαλορόσι θέλουν άλλες 5 εκατομμύρια λίρες από τους Λονδρέζους σαν μπόνους εμφανίσεων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τριήμερο. Σε περίπτωση που δεν δώσουν τα χέρια οι δύο σύλλογοι, η Τσέλσι θα ενεργοποιήσει το εναλλακτικό σχέδιό της. Ειδικότερα, θα κινηθεί για την απόκτηση του Άσλεϊ Μπαρνς από την Μπέρνλι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Ρόμα φέρεται να έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα τον Μίτσι Μπατσουαγί ως δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ