Άρσεναλ : Επίσημη η ανανέωση του Ομπαμεγιάνγκ!

Άρσεναλ : Επίσημη η ανανέωση του Ομπαμεγιάνγκ!

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την επέκταση του συμβολάιου του.

Ήταν το κοινό μυστικό των τελευταίων εβδομάδων, πως ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε συμφωνήσει να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ. Πλέον έγινε και επίσημο, καθώς οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του Γκαμπονέζου στράικερ με διάρκεια έως το 2023.

Μία πολύ σημαντική είδηση για όλους τους φιλάθλους της Άρσεναλ, αλλά και γενικότερα για τον σύλλογο, καθώς ο Ομπαμεγιάνγκ φέρεται να είναι ο βασικός πυρήνας της «νέας» Άρσεναλ που φτιάχνει ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο 31χρονος έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρηση του από το «Έμιρεϊτς», με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως απέρριψε δύο προτάσεις από κορυφαία κλαμπ, για χάρη των Λονδρέζων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πρόκειται για μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα. Θέλω να με θυμούνται για πάντα εδώ. Θέλω να γράψω ιστορία και να με θυμούνται ως έναν θρύλο της ομάδας. Χαίρομαι που μένω στο σπίτι μου», δήλωσε ο Ομπαμεγιάνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ