Αλέξις Σάντσες : «Ακολούθησε» τη Γιουνάιτεντ στο Instagram (pics)

Αλέξις Σάντσες : «Ακολούθησε» τη Γιουνάιτεντ στο Instagram (pics)

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος ξεκίνησε να «ακολουθεί» τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram.

Είναι ένα Μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου έχουν «προδοθεί» αρκετές μετεγγραφές, πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση. Αυτό, φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προ ολίγου ξεκίνησε να «ακολουθεί» στο Instagram τον επίσημο λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μετεγγραφή του 29χρονου Χιλιανού επιθετικού στους Κόκκινους Διαβόλους μοιάζει πλέον θέμα ωρών, καθώς χθες βρέθηκε στο προπονητικό τους κέντρο και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ λίγο αργότερα διέρρευσε στο Internet και μια φωτογραφία που τον «συλλαμβάνει» πάνω σε… selfie με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Αν η μετεγγραφή ολοκληρωθεί επιτυχώς, ο Αλέξις θα γίνει ο όγδοος ποδοσφαιριστής που μετακινείται απευθείας από τους Κανονιέρηδες στους Κόκκινους Διαβόλους μετά τους Ντέιβιντ Χερντ, Ίαν Ούρι, Τζορτζ Γκράχαμ, Φρανκ Στάπλετον, Βιβ Άντερσον, Άντι Κόουλ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ισάριθμοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει απευθείας και το δρομολόγιο Μάντσεστερ – Λονδίνο, με τον Πάντι Σλόαν να κάνει την αρχή και τη σκυτάλη να παίρνουν οι Τζίμι Ρίμερ, Μπράιαν Κιντ, Τζιμ Λέιγκτον, Ντέιβιντ Πλατ, Μίκαελ Σιλβέστρε και Ντάνι Γουέλμπεκ. O Χένρικ Μκιταριάν, αναμένεται να είναι ο όγδοος.

O Αλέξις Σάντσες «ακολούθησε» τη Γιουνάιτεντ στο Instagram

O Αλέξις Σάντσες βγάζει selfie με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ