Βέρνερ : «Είμαι χαρούμενος που επέλεξα την Τσέλσι και όχι τη Λίβερπουλ»

Βέρνερ : «Είμαι χαρούμενος που επέλεξα την Τσέλσι και όχι τη Λίβερπουλ»

Ο Τίμο Βέρνερ μίλησε στην συνέντευξη τύπου της Τσέλσι εν όψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, αναφέροντας πως νιώθει σίγουρος για την επιλογή του να πάει στους «μπλε» και όχι στους «κόκκινους».

Η Τσέλσι πραγματοποιεί μια μεταγραφική περίοδο που τρομάζει, έχοντας αποκτήσει έξι εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται φυσικά και ο Τίμο Βέρνερ.

Ο Γερμανός επιθετικός, έκανε το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στην Τσέλσι και στην Premier League, έπειτα από ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα στην Λειψία.

Ο 24χρονος ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους του Γιούργκεν Κλοπ, για την κορυφή της επίθεσης της Λίβερπουλ, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει στην Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, δηλώνοντας χαρούμενος και σίγουρος για την απόφαση αυτή.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τόσο εύκολη η απόφαση. Υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες μέσα στις οποίες ήταν και η Λίβερπουλ. Ο προπονητής (Λάμπαρντ) επικοινώνησε μαζί μου πολλές φορές και μου ανέλυσε το πρότζεκτ αλλά και τις ιδέες που είχε για εμένα. Ήταν αυτός που με έπεισε να διαλέξω την Τσέλσι και είμαι πολύ χαρούμενος και σίγουρος για την απόφαση μου αυτήν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ