Αλέξις Σάντσες : «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Αλέξις Σάντσες : «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Στον έβδομο ουρανό πετάει ο Αλέξις Σάντσες, μετά τη μεταγραφική του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες μετά από 3,5 χρόνια στην Άρσεναλ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χιλιανός επιθετικός είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος που υπέγραψε στους Κόκκινους Διαβόλους, όπως τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα μεταγραφή στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Πέρασα 3,5 χρόνια στην Άρσεναλ που ήταν πολύ ωραία. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την ομάδα και τον κόσμο της. Ωστόσο, δεν μπορούσα να πω όχι στο να παίξω στο Ολντ Τράφορντ και να συνεργαστώ με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος Χιλιανός ποδοσφαιριστής που παίζει ποτέ στη Γιουνάιτεντ. Ελπίζω να μπορώ να δείξω άμεσα στους φίλους της Γιουνάιτεντ γιατί η ομάδα με διάλεξε», είπε ο Σάντσες.

Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο, επισήμανε: «Ο Αλέξις είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση που αγωνίζεται και θα ταιριάξει ιδανικά με τη νεανική, επιθετική μας γραμμή. Έχει όλα όσα χρειάζεται η Γιουνάιτεντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ