«Η Σαουθάμπτον ζήτησε 5 εκατομμύρια ευρώ για Μπουφάλ»

«Η Σαουθάμπτον ζήτησε 5 εκατομμύρια ευρώ για Μπουφάλ»

O Σοφιάν Μπουφάλ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, με την Μπέτις να χτυπάει την... πόρτα της Σαουθάμπτον.

Ο Σοφιάν Μπουφάλ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, με την περίπτωση του να αρέσει στους Νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις με την Σαουθάμπτον, αλλά η αγγλική ομάδα έχει αλλάξει τακτική τις τελευταίες ώρες, αξιώνοντας τρελά ποσά για την παραχώρηση του παίκτη της.

Ο 27χρονος εξτρέμ ανήκει στην αγγλική Σαουθάμπτον μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι και όπως φαίνεται βρίσκεται στη λίστα και άλλων συλλόγων. Μετά την Τράμπζονσπορ, για τον Γάλλο άσο ενδιαφέρεται έντονα και η Μπέτις του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Συγκεκριμένα, η «Estadio Deportivo» αναφέρει πως η ισπανική Μπέτις χτύπησε την… πόρτα των «Αγίων» για τον 27χρονο εξτρέμ.

Η ομάδα της Σεβίλλης επιθυμούσε τον δανεισμό του Γάλλου παίκτη, με τους Άγγλους όμως να έχουν άλλες απαιτήσεις. Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η Σαουθάμπτον ζήτησε 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Μπουφάλ. Οι δυο ομάδες συνεχίζουν να διαπραγματεύονται, με τους «Άγιους» να θέλουν να πουλήσουν τον 27χρονο.

Να θυμίσουμε, πως ο Σοφιάν Μπουφάλ μετακόμισε στο Νησί και την Σαουθάμπτον από την Λιλ, με ποσό-ρεκόρ. Η μεταγραφή του στοίχισε το 2016 στους «Αγίους» 18.700.000 € και με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 84 συμμετοχές με 5 γκολ και 5 ασίστ.

Στη Λιλ, ο Γάλλος εξτρέμ έκανε… παπάδες, σημειώνοντας 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ σε 51 αναμετρήσεις. Την περσινή σεζόν, δοκίμασε την τύχη του ως δανεικός στην Ισπανία και την Θέλτα.

Γύρω από το όνομα του Μπουφάλ, στήνεται… χορός εκατομμυρίων, με την Σαουθάμπτον να αξιώνει αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του 27χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ