Πάει για Πέρισιτς και Κομάν η Γιουνάιτεντ

Πάει για Πέρισιτς και Κομάν η Γιουνάιτεντ

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να βρίσκονται οι Ιβάν Πέρισιτς και Κίνγκλει Κομάν, εφόσον δεν προχωράει του Τζέιντον Σάντσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Ρεγκιλόν, αλλά κυρίως λόγω του ότι έχει «κολλήσει» η περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο κοιτάζει αλλού για την ενίσχυση της.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η αγγλική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έτσι φαίνεται ότι έχει στην λίστα της τον Ιβάν Πέρισιτς και τον Κίνγκλει Κομάν.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει στρέψει την προσοχή του στον Κροάτη εξτρέμ της Ίντερ και στον Γάλλο της Μπάγερν, όμως οι δυο περιπτώσεις δεν είναι απλές.

Ο Πέρισιτς δεν είναι μεν στα πλάνα του Κόντε και η ομάδα του Μιλάνου θέλει να τον πουλήσει, όμως η τιμή που έχει θέσει είναι 50-60 εκατ. ευρώ με τη Γιουνάιτεντ να μην είναι διατεθειμένη να δώσει τόσα χρήματα.

Ο Κομάν από την πλευρά του θέλει να φύγει από τους Βαυαρούς, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει και δεν τον πουλάει για… ψύχουλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ