Λίβερπουλ : Θέλει δανεικό τον Ντεμπελέ

Λίβερπουλ : Θέλει δανεικό τον Ντεμπελέ

Στα «ραντάρ» της Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τους «κόκκινους» να θέλουν να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού.

Μπορεί η Λίβερπουλ να έχει αποκτήσει τον Τιάγκο, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει με τις μεταγραφές. Οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να συνεχίσουν την ενίσχυση τους, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει ζητήσει από τους διοικούντες την ομάδα ένα εξτρέμ για να δώσει περισσότερες εναλλακτικές στην επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο εκλεκτός του Γερμανού τεχνικού φέρεται να είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος θα μπει στον τέταρτο του χρόνο στη Βαρκελώνη, χωρίς πάντως να έχει φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Η Λίβερπουλ μάλιστα ετοιμάζει μέσα στις επόμενες ημέρες επίσημη κρούση, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως πρόκειται για πρόταση δανεισμού. Οι «κόκκινοι» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όλο τον ετήσιο μισθό του Γάλλου, ενώ θα δώσουν και ένα ποσό στους «μπλαουγκράνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ