Αρτέτα : «Ο Ομπαμεγιάνγκ έμεινε επειδή είμαστε φανταστική ομάδα»

Αρτέτα : «Ο Ομπαμεγιάνγκ έμεινε επειδή είμαστε φανταστική ομάδα»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την παραμονή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ δηλώνοντας ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν φανταστική ομάδα.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν ένας από τους παίκτες για τους οποίους υπήρξε έντονη φημολογία στη φετινή μεταγραφική περίοδο καθώς είχε μπει στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Ωστόσο ο Γκαμπονέζος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ μέχρι το 2023. Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ λέγοντας ότι ο 32χρονος έμεινε στο Λονδίνο καθώς η Άρσεναλ είναι τόσο μεγάλη ομάδα όσο οι «μπλαουγκράνα» και οι «νερατζούρι».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι ο λόγος που έμεινε ο Ομπαμεγιάνγκ είναι επειδή είμαστε φανταστική ομάδα. Έπαιξα τον ρόλο μου εξηγώντας του τι προσπαθούμε να κάνουμε και πόσο σημαντικός είναι σε αυτό που χτίζουμε».

Στη συνέχεια είπε: «Το μέγεθος της ομάδας μου είναι τόσο μεγάλο όσο αυτά της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι οι παίκτες πιστεύουν στο πρότζεκτ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ