Σουόνσι – Λίβερπουλ 1-0

Σουόνσι – Λίβερπουλ 1-0

Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Λίβερπουλ έχασε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την τελευταία της βαθμολογίας, Σουόνσι.

Το να νικάς φέτος τη (διαστημική) Μάντσεστερ Σίτι είναι κατόρθωμα. Το να χάνεις από τη Σουόνσι, που έχει σημειώσει μόλις πέντε γκολ σε 11 ματς στην έδρα της, είναι επίσης… κατόρθωμα. Κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά η Λίβερπουλ με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να χάνει στην Ουαλία από τους «κύκνους» με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Αυτή ήταν η πρώτη μετά από 18 ματς για τους reds σε όλες τις διοργανώσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 94′ σε κεφαλιά του Φιρμίνο.

Η Λίβερπουλ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τις άγριες προθέσεις της. Όμως, ως εκεί. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Φαμπιάνσκι, ο οποίος είπε όχι σε όλες τα σουτ των αντιπάλων του.

Ωστόσο, η Σουόνσι είχε ακόμη έναν πρωταγωνιστή εκτός από τον Πολωνό γκολκίπερ. Τον Άλφι Μόουσον που στο 41′ έκανε το 1-0. Οι «κύκνοι» είχαν κερδίσει κόρνερ ο Άγγλος πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, όμως, η μπάλα δεν πήγε στην εστία της Λίβερπουλ με τους αμυντικούς της να μην μπορούν να διώξουν και τον 24χρονο να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος όσο και αν το πάλεψε, όσο και αν πίεσε η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πετύχει κάτι. Η καλύτερη στιγμή της ήταν στο 94′ όταν η κεφαλιά του Φιρμίνο βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνσκι με τον Λαλάνα στη συνέχεια να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του Πολωνού γκολκίπερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ