Σόλσκιερ : «Ήμασταν λίγοι, πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας»

Σόλσκιερ : «Ήμασταν λίγοι, πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του και μίλησε για το μερίδιο ευθύνης που έχουν άπαντες στην εντός έδρας ήττα της Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας.

Η ήττα-σοκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1, ανάγκασε τον προπονητή Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να προβεί σε βαρύτατες δηλώσεις και να μοιράσει ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Νορβηγός προπονητής τόνισε δε πως για να επιληθεί το αγωνιστικό πρόβλημα πρέπει στο σύλλογο να προετοιμαστούν πολύ περισσότερο. Τα «πυρά» δεν είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη , υπεύθυνοι είναι όλοι σύμφωνα με τον Σόλσκιερ, ο οποίος δήλωσε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων»:

«Ήμασταν λίγοι σήμερα και άξιζε η Πάλας τους βαθμούς. Είχαμε μια μεγάλη χρονιά που ολοκληρώθηκε στις 16 Αυγούστου και δεν είχαμε αρκετό χρόνο για προετοιμασία. Φυσικά, δουλέψαμε όπως μπορούσαμε με τους παίκτες που είχαμε εδώ, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές μας έλειπαν λόγω εθνικής. Εάν κοιτάξουμε στους παίκτες που είχαμε μέσα στο γήπεδο και στον πάγκο, πιστεύω ότι όλοι χρειάζεται πρώτα να εμβαθύνουμε. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και ξέρω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ