Νιουκάστλ – Μπράιτον 0-3 (vid)

Νιουκάστλ – Μπράιτον 0-3 (vid)

Η Μπράιτον νίκησε με 3-0 τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

Η Μπράιτον πήρε με θριαμβευτικό τρόπο το πρώτο της τρίποντο στην Premier League καθώς νίκησε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 3-0 τη Νιουκάστλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ήταν ανταγωνιστική στην 1η αγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι παρά την ήττα της ενώ σήμερα (20/9) έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Οι «γλάροι» προηγήθηκαν με 2-0 μόλις στο πρώτο επτάλεπτο του παιχνιδιού. Στο 4ο λεπτό ο Λάμπτεϊ κέρδισε πέναλτι και ο Νιλ Μοπέ το μετέτρεψε σε γκολ ανοίγοντας το σκορ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε για δεύτερη φορά υπέρ των φιλοξενούμενων. Σημειώνεται ότι αυτό είναι το πιο γρήγορο «ζευγάρι» τερμάτων στο πρωτάθλημα μετά από αυτό του Έντιν Τζέκο το 2012.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και η Μπράιτον έδωσε τη χαριστική βολή στο 83ο λεπτό με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μοπέ. Ύστερα από πάσα του Γάλλου, ο Κόνολι τελείωσε ιδανικά τη φάση για να διαμορφώσει το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι «γλάροι» ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς ο Μπισούμα πήρε κόκκινη κάρτα λόγω του άσχημου χτυπήματός του στον Λιούις.
Ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες έχουν από 3 βαθμούς με 1 νίκη και 1 ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ