Κλοπ : «Είμαι οργισμένος από την απόδοση και την ήττα»

Κλοπ : «Είμαι οργισμένος από την απόδοση και την ήττα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα και την εμφάνιση της Λίβερπουλ στην Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι.

Μεγάλη έκπληξη εις βάρος της Λίβερπουλ, καθώς ηττήθηκε χθες -εκτός έδρας- με 1-0 από την ουραγό της βαθμολογίας Σουόνσι, για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που μετρούσε 14 παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, λύγισε από τους κύκνους που πήραν βαθιά ανάσα κι ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Ο Γερμανός κόουτς δεν μπορούσε να κρύψει την οργή και την απογοήτευση του για την εμφάνιση των παικτών του και το τελικό αποτέλεσμα:

«Είμαι οργισμένος και έκπληκτος από την απόδοση μας και την ήττα. Σίγουρα δεν την περίμενα και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, ειδικά στην άμυνα. Δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε σχεδιάσει και αυτή η ήττα πρέπει να μας γίνει ένα καλό μάθημα», τόνισε ο Κλοπ, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της Σουόνσι, Κάρλος Καρβαχάλ, τόνισε:

«Η Λίβερπουλ είναι σαν μονοθέσιο της Φόρμουλα 1. Έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά αν βάλουμε αυτό το μονοθέσιο σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής στο κέντρο του Λονδίνου, τότε δεν μπορεί να τρέξει. Αυτό κάναμε και κερδίσαμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ