Μουρίνιο για Μπέιλ : «Εχει υψηλό κίνητρο και θα επιστρέψει γρήγορα»

Μουρίνιο για Μπέιλ : «Εχει υψηλό κίνητρο και θα επιστρέψει γρήγορα»

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στην Τότεναμ έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το ντεμπούτο του, θα αργήσει να έρθει. Συγκεκριμένα, ο Ουαλός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε τέσσερις εβδομάδες.

Πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε ο προπονητής των «σπιρουνιών», Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πότε θα έχει στην διάθεσή του, το νέο απόκτημα της ομάδας του, όμως ξεκαθάρισε ότι το κίνητρό του διεθνή εξτρέμ είναι αρκετά υψηλό. Μάλιστα, αυτό, μπορεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει γρηγορότερα τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά, είπε: «Δεν ξέρω πότε ακριβώς μπορεί να επιστρέψει ο Γκάρεθ. Το μόνο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι το κίνητρο του είναι υψηλό. Είναι τόσο χαρούμενος που είναι ξανά με τον σύλλογο της καρδιάς του. Όταν ένας παίκτης έχει τόσο υψηλό κίνητρο, πολλές φορές μπορεί να μειωθεί και η περίοδος ανάκαμψης του από έναν τραυματισμό. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει και με τον Μπέιλ και θα τον έχουμε σύντομα στη διάθεσή μας για να παίξει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ