Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (vid)

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Γουλβς χάρη στα γκολ των Ντε Μπρόινε, Φόντεν και Ζεσούς και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Aγωνίστηκε βασικός ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έβγαλε και την ασίστ στο γκολ των Λύκων.

Η Γουλβς είχε σε εξαιρετική μέρα τον Ντάνιελ Ποντένσε, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να σταματήσει μόνος του την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε των Λύκων στο Μολινό με 3-1 και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Οι Πολίτες παρουσίασαν δυο πρόσωπα στην αναμέτρηση, αγχώθηκαν προς το τέλος αλλά κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια είναι ο κακός του δαίμονας. Στις δυο τελευταίες επισκέψεις τους οι Πολίτες δεν έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1 ισοπαλία, 1 ήττα), ενώ πέρυσι είχαν χάσει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δυο τέρματα με τους Ντε Μπρόινε (πέναλτι) και Φόντεν, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα, ενώ παράλληλα δεν άφησε την Γουλβς να φανεί απειλητική. Με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Γουλβς έβγαλε αντίδραση. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να είναι ο κύριος εκφραστής των ευκαιριών της. Και στο 78ο λεπτό,ο Πορτογάλος έκανε μαγική ντρίμπλα στον Ντε Μπρόινε, έβγαλε και τη σέντρα και ο Χιμένες με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Κάπου εκεί η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ζεσούς νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο για το τελικό 3-1.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μάρσαλ (8’ Bινιάγρε), Κόαντι, Μπολί, Σάις, Μουτίνιο (78’ Ντεντόνκερ), Νέβες, Ποντένσε, Τραορέ, Νέτο (78’ ΦάμπιοΣίλβα), Χιμένες

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Μεντί, Γουόκερ, Στόουνς, Ακέ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Ρόδρι, Φόντεν, Στέρλινγκ (82’ Φεράν Τόρες), Ζέσους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ