Κράουτς για Φαν ντε Μπέεκ : «Γιατί να τον πάρεις όταν έχεις Πογκμπά και Φερνάντες;»

Κράουτς για Φαν ντε Μπέεκ : «Γιατί να τον πάρεις όταν έχεις Πογκμπά και Φερνάντες;»

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου, απόρησε με την κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ.

Ο Πέτερ Κράουτς είναι μία από τις μεγαλύτερες μορφές των αγγλικών γηπέδων με μεγάλη θητεία σε ομάδες της Premier League. Ο παλαίμαχος επιθετικός σχολίασε την μεταγραφή του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απορώντας για αυτή την κίνηση.

Ο 39χρονος Άγγλος μίλησε για την παρουσία των Πολ Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες στην μεσαία γραμμή του αγγλικού συλλόγου. Με αυτόν τρόπο, έδειξε την απορία του για την απόκτηση του διεθνή Ολλανδού μέσου.

Αναλυτικά είπε: «Είχα μεγάλες ελπίδες για τη Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, αλλά για άλλη μια φορά ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με απογοήτευσε. Η μεταγραφή του Φαν Ντεμ Μπέεκ ήταν καλή αλλά δεν είχε καμία λογική και στρατηγική.

Αν έχεις τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Πολ Πογκμπά θα αγόρασες τον Φαν Ντε Μπεεκ; Αναρωτιέμαι. Γιατί η διοίκηση δεν κινήθηκε για την απόκτηση ενός επιθετικού; Οπως του Ραούλ Χιμένεθ από την Γουλβς; Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα κι αυτή επικεντρώνεται στον Σάντσο. Τα 115 εκατομμύρια θα μπορούσαν να επενδυθούν καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ